byhanna

Kategori: MODE

KVÄLLENS OUTFIT

Playsuit // Tobi.com     Jacka // Lindex      Skor // Converse       Klocka // Marc by Marc Jacobs

Här har vi kvällens outfit! Jag ska på Björn Rosenström på Holmarna ute i skutskär med hela tjejgänget och några av davids vänner. Det kommer bli en sådan extremt bra kväll känner jag. Vi ska föra lite på davids altan innan tänkte vi, cider, jordgubbar och ostbågar MUMS! Förutom det så levererar vädret i Gävle också, 25 grader står termometern på fortfarande och klockan är snart fem. Vem trodde det vid midsommar?

 

SHOPPING I BARCELONA

Såg att några av er vill se shoppingen från Barcelona så här kommer en del av den. Några plagg ligger i tvätten och några saker har jag redan förlagt. Men för att sammanfatta så blev det en långklänning, playsuit, smink och tröja från lokala spanska. Sen var vi även på Primark i Barcelona där jag köpte två par skor, två väskor, en klänning, massa toppar och en sport bh. Ni kommer säkert få se plaggen i bloggen inom snar framtid!

 

Jag har även hittat plagget av mitt liv. En gång tidigare har jag känt så starkt för ett plagg och det är min rosa skinnjacka från Zara. Denna gång är det playsuiten. Jag kommer bära den på varenda utgång hela sommaren känns det som. Den sitter som en dröm på kroppen.

 

Vill ni att jag ska blogga mer om kläder jag köper även till vardags? Det är bara säga till så fixar jag det!

Stockholms Outfit

Skor / Converse    Shorts / Gammla skärså shorts    Blus / Zara   Väska / Jimmy Choo

Övanför ser ni min stockholms outfit, lägg på en barn regn coat i orange från grönalund och blött hår så ser ni mig 30 minuter efter bilden är tagen. Förövrigt så måste jag verkligen säga hur vackert stockholm är. I Söndags när jag var i solna så sa jag att jag aldrig skulle kunna bo i stockholm men efter gårdagen kan jag absolut tänka mig att bo där, mitt i stan de vill säga. Vackra byggnader, härligt folk, grym shopping, varför inte?

PARIS INSPO

Ibland behöver vi alla lite insperation mitt i veckan. För mig blir det alltid Paris bilder, en ansiktsmask och nya naglar. Imorgon är det jobb igen och så fortsätter  det i några veckor till, men jag klagar inte, jag älskar att jobba. Det är både effektivt och det tar mig några steg närmare Paris, min dröm stad för tillfället. Tänk er att sitta på ett café på någon liten tvärgata och dricka kaffe och äta macarones. Underbart!

REA FAVORITER

 //  Här   //   Här   //   Här   //   Här  //

Mina Nelly.com favoriter från deras rea är vad ni ser ovan. Odd Molly tröjan känns absolut som någonting som borde hänga i min garderob. Den röda klänningen kan även funka som tröja. Med ett par höga svarta byxer och guld smycken tror det kan bli en snygg Vardagsoutfit. 

Med rabattkoden 20SALE så får du yttligare 20 % rabatt på både rea plagg och de med ordinarie pris. Gå in och fynda nu!

HALSBAND

Ännu en dag på jobbet är avklarat och jag är helt slut i kroppen. Värmen i butiken tär på mig men jag är lyckligt lottad som får jobba med kläder trotts min ålder. Jag vet att det var längesedan jag skrev och jag vet inte heller hur länge det kommer hålla i sig. Vi får hoppas att det räcker sommaren ut. 

Idag bar jag ett nytt halsband dagen till ära. Ett fynd från Ur & Penn för endast 20 kronor, jag sprang förbi den butiken igår och köpte de mesta av vad de hade att erbjuda. Jag hoppas det ges fler tillfällen att bära denna, en klar favorit.

VIKTIGA DAGAR

BYXOR // BIKBOK   SKOR // THAILAND   BLUSEN // ZARA   TRÖJA // CUBUS    KLOCKAN // UR&PENN

_________________________________________________________________________________________________________

Dessa sista dagar innan sommarlovet är så otroligt viktiga för mig. Jag har avslutat en kurs, har snart två till avslutade och en sista stor uppgift i samhällskunskapen. Det är en extra uppgift så jag kan höja mitt betyg till det jag siktade på, jätte spännande att se om jag klarar det. 

Skolan har verkligen blivit viktig för mig det senaste året, har det blivit en mognadsfråga tro? Om jag blir arg och irriterad på de som sitter och slösar bort lektioner och sen inte klarar kurser, betyder det då att jag håller på att bli vuxen eller iallafall växer upp? Spännande isåfall... På tal om vuxen, så har jag gjort en dreamboard om de kommande fem åren. Jag kan inte vara en av dom som springer ner för borgarskolans trappa och inte veta vad jag ska göra. Nu vet jag, och oroar mig istället hur jag ska hinna med. Men det tar jag sen.