byhanna

Studentpressenter...

Ray-Ban brillor // Lexington muggar // Bestick från Ikea ''Sedlig'' // Ljusstake från Svenskt Tenn // Bestick från Lagerhaus // Glas från Åhlens // Guld armband // Rödvinsglas från Iittala // Glas från Svenskt Tenn

De här med studentpressenter... det är så SVÅRT vad man ska ge och vad man ska önska sig?? Jag satt hela söndagen och klurade på vad jag skulle bli så otroligt glad över och saker jag skulle behålla hela livet ut. Det har jag kommit till insikt med att jag tycker är viktigt. Det här är trotts allt det största och häftigaste som kommer hända i mitt liv fram tills jag gifter mig och får barn. 

 

Jag kommer inte flytta hemifrån direkt efter studenten och därför önskar jag mig inte husgeråd som mixer och sånt. Annars hade jag kanske gjort det. Nu känns det bättre att önska sig saker jag inte kommer kunna köpa själv när det är dags att flytta. Dock så kommer jag önska mig bestick, jävlar i min lilla låda vad dyrt det är. Förstår att vissa väljer att äta med pinnar. Jag har gett mamma och pappa önskelistan jag la upp tidigare så inte alla får samma. Vad har ni tänkt att önska er/ ge bort föresten? 

25 maj 2015 01:02 | VARDAG |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas