byhanna

Priser i Spanien

Ska till Spanien snart, aldrig varit där förut, är det någorlunda billigare där än i Sverige?? Tänkte du som varit där kanske vet!

 

Svar: Jag har bara varit på två olika ställen i Spanien, Barcelona & Nerja. I Barcelona upplevde jag inte att kläderna var billigare, snarare tvärt om, men smink och accesoarer var riktigt billigt! Även skor var billigare kommer jag ihåg. I Nerja så åkte vi till ett köpcentrum som låg i närheten och där tyckte jag kläderna var mycket billigare än hemma, speciellt på Zara, Pull and Bear och andra internationella butiker. Så passa på där! Även här var skor billigare än hemma men smink hade ungefär samma pris, förutom i mataffären, de var billigt och superbra. Jag tror det är överlag dyrare med allt i Catalonien än resten av Spanien men eftersom det alltid är roligt att ha saker som ingen annan har tycker jag du ska passa på att shoppa där borta vart du än är! 

 

På tal om utomlands och priser, är det någon som har koll på varför det är så extremt billigt i matbutikerna utomlands? Jag har ingen aning...

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas