byhanna

Eiffeltornet och kvällen dag 2

Som lunch dag 2 så köpte vi oss en flaska vin för 20 kr, en baugette, lite chocklad och kakor och kaffe såklart. Allt detta åts framför eiffeltornet, kan man ha det bättre satt vi och undrade? Nej jag tror faktiskt inte det. Att ha picknick framför Eiffeltornet skulle jag säga är ett av det mest ekonomiska beslut jag har varit med och tagit. För 50 spänn fick jag en redig picknick i magen, istället för en halvdan 90 gram burgare för 200 kronor. Och vilken utsikt det bjöds på från den stora gräsmattan!

Något som var väldigt ovärt var dock glassen jag köpte efter det, det var den äckligaste jag smakat i hela mitt liv. Den fanns i en kiosk på sidan av tornet, gå inte dit och köp den inte, hur svalkande ni än tror den är. Under ser ni även utsikten från andra våningen i Eiffeltornet. Tyvärr fick man inte åka högre av någon anledning? Men andra våningen var inte fy skam det heller, vi kan väl säga att det var värt 2,15 timmars kö trotts allt. Tips: du får inte ta med glasflaskor upp i tornet så köp inte vin innan ni åker upp, det gjorde vi...

 

 

Selfie i Eiffeltornet.

 

På kvällen gick vi till en annan resturang, som jag helt glömt namnet på, där de hade de godaste pizzorna jag någonsin ätit. Tvärr så tog jag pasta carbonara den här kvällen men jag fick smaka av emma som tur var. De hade ett erbjudande med förätt, varmrätt och efterrätt för 18 euro (160 kronor) vilket var väldigt gott. Jag tog löksoppa, pasta och någon choklad, mycket bra val.  

6 augusti 2014 10:18 | PARIS |

Kommentarer

Laddar kommentarer...
Visa alla kommentarer
Formuläret laddas